חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

איך הכל התחיל

בעלי מכור לשוקולד איכותי וכל השנים שגרנו בארה"ב היינו מזמינים שוקולדים משוויץ ובלגיה או בחנויות של גודייבה ברחבי ארה"ב.

במשך שנים עבדתי בתחום הקולינרי מחברת קייטרינג בארה"ב למגשי פירות מעוצבים וסושי פירות בישראל.

ביילי התחילה בישראל ב 2017 בתחום הפירות ובשנים האחרונות התחלתי ללמוד לעומק את תחום השוקולד בארץ ובעולם.

לאחר שסיימתי את הלימודים בתחום והתנסיתי כשנתיים בטכניקות שונות, החלטנו שעכשו זה הזמן להתמקד רק בשוקולדים ולהעניק לעולם את החוויה של שוקולד טעים ואיכותי.

הסיפור של השוקולד- שוקולד איכותי בעבודת יד.

את כל המחיות שלנו אנחנו מכינים מחומרי גלם איכותיים וטריים וללא חומרים משמרים. את כל התבניות של הפרילינים אנחנו צובעים בצבעים שונים לתת טעם וגוון מיוחד לכל אחד. חטיפי השוקולד שלנו הם בהשראה בינלאומית ממדינות כמו אנגליה, בלגיה, צרפת ושוויץ. מגוון רחב מאוד של מוצרים בטעמים שונים.

* פרילינים נשמרים הכי טוב ב16 מעלות ועדיף במקרר יין. אפשר גם ביתי
** מומלץ להוציא את השוקולד מהמקרר לפני האכילה.

בתאבון.

דילוג לתוכן